RSS
13.01.12
tyzhden.ua

У ПР згодні обрати головою комітету з питань свободи слова будь-кого, тільки не ШевченкаПартія регіонів схвалить будь-яку іншу кандидатуру на пост глави комітету зі свободи слова, крім бютівця Андрія Шевченка. Про це повідомила перший заступник глави комітету, член фракції Партії регіонів Олена Бондаренко в ефірі телеканалу ТВі.

Відповідаючи на запитання, чи проголосує більшість за іншого кандидата (не Шевченка) на пост глави комітету від опозиції, вона заявила: "Безумовно".

"Я б навіть готова була розглянути будь-якого іншого депутата від БЮТу і НУНСу, і тих, які у нас зараз працюють членами комітету і тих, які працюють в інших комітетах, але згодні перейти до нас. Це такі як Ірина Геращенко, як Ольга Герасим'юк. Медійники, які поки не у нас комітеті", - зазначила вона.

Бондаренко розповіла, що "глава комітету в принципі не має ніякого права приймати хоч якесь рішення без згоди комітету".

"У нас же відбувалося як раз таки зовсім навпаки", - заявила вона.

"Він дозволяв собі приймати рішення всередині комітету "одноосібно", без дозволу комітету. На що він не мав ніякого права", - уточнила депутат, додавши, що "це робилося з метою політичної вигоди для своєї політичної сили".

Як приклад Бондаренко навела випадок із скаргою "громадськості з Хмельницька" на програму "Гроші" (канал "1+1").

"За регламентом голова повинен був повідомити, що надійшла така скарга і нам необхідно розглянути її на комітеті. Замість цього він бере цю скаргу, причому вона була не одна, їх було декілька, і потихеньку, не попереджаючи нікого з нас, несе її на канал і віддає в руки (генпродюсеру) Олександру Ткаченко", - розповіла політик.

Бондаренко також розповіла, що "телеканал "Ера" скаржився до комітету, що не отримав ліцензію на цифру". "Очевидно, Андрій Віталійович, знаючи, що телеканал "Ера", засновником якого є депутат від Партії регіонів, від владної коаліції, напевно, не поспішав допомагати телеканалу, всього лише маючи на умі політичну приналежність засновника. Тобто, фактично, він ділить на кольори і канали, і журналістів", - зазначила вона.

Нагадаємо, у п'ятницю Верховна Рада звільнила Шевченка з посади голови комітету зі свободи слова.


Погода, Новости, загрузка...


Загрузка...



Другие новости по теме:

Имя:*
E-Mail:
Комментарий:
Введите два слова, показанных на изображении: *



Последние новости





Политика

Общество

Экономика

Мир

Культура

Имхо

Станислав Овчаренко. Издание "Свет и Тени"
© 2006 - 2012. Правила
Обратная связь