RSS
17.08.12
byut.com.ua

17 серпня 2012 року український суд виніс чергове неправосудне рішення по замовних справах проти Юрія Луценка, засудивши його до двох років обмеження волі.

Суд виніс свій вирок незважаючи на очевидну відсутність у діях екс-міністра внутрішніх справ складу злочину та доказів його вини, попри те, що сам потерпілий в справі неодноразово заявляв, що не має претензій до Юрія Луценка.

Абсолютно замовне рішення суду було винесено без урахування Конституції та кримінально-процесуального законодавства, із грубим порушенням прав людини, що вкотре засвідчило наявність вибіркового правосуддя та політичних репресій в Україні.

Черговий ганебний вирок продемонстрував, що влада готова ігнорувати правові аргументи, міжнародні конвенції, резолюції європейських інституцій, рішення Європейського суду з прав людини, будь-що, аби тільки не допустити до участі в активному політичному житті Юрія Луценка, лідера опозиції Юлію Тимошенко та інших опонентів режиму.

Однак якими б не були наступні рішення українським судів по сфабрикованих проти політичних в’язнів справах, «Батьківщина» не припинить боротьбу за свободу Юлії Тимошенко та Юрія Луценка.

Об’єднана опозиція висловлює свою солідарність та підтримку Юрію Луценка. Він завжди був сильним духом і знає, що ми в будь-який час завжди підставимо йому своє братерське плече. Якби влада не намагалася закрити рота людині, яка називає речі своїми іменами і розповідає незручну правду про режим Януковича, ізолювати Юрія Луценка від суспільства - не вийде.

Чергове ганебне рішення влади в цій справі лише спонукає Об’єднану опозицію «Батьківщина» посилити нашу боротьбу. Ми обов’язкового звільнимо Юлію Тимошенко, Юрія Луценка та інших політичних в’язнів, отримавши перемогу на парламентських виборах та більшість у майбутній Верховній Раді.

За існуючого режиму жоден громадянин не зможе почуватися у безпеці та мати право на справедливий суд. Віримо, що українці зроблять правильний вибір і Верховна Рада отримає демократичну більшість, яка крок за кроком, поверне Україну на цивілізований, європейський шлях розвитку.

 



Погода, Новости, загрузка...


Загрузка...



Другие новости по теме:

Имя:*
E-Mail:
Комментарий:
Введите два слова, показанных на изображении: *



Последние новости





Политика

Общество

Экономика

Мир

Культура

Имхо

Станислав Овчаренко. Издание "Свет и Тени"
© 2006 - 2012. Правила
Обратная связь