RSS
04.04.12

Попри те, що парламент ще не визначився з остаточною датою виборів київського міського голови, в інтернеті вже щосили на набирають на роботу на вибори. Шукають тих, хто розклеюватиме плакати, стоятиме на мітингах, проводитиме соцопитування.

Як пише “Сегодня”, в основному набирають агітаторів для Олександра Попова і Віталія Кличка.

“Зараз складаємо базу, як тільки парламент проголосує вибори в Києві, відразу подзвонимо. Стояти доведеться за Попова або Кличка. За роздачу агітлистівок 15 гривень на годину, а в наметах можна більше заробити — 150 гривень на добу”, — розповів “роботодавець” Женя.

Шукають і райтерів.

“Мене запрошували в штаб Кличка, там зараз великий набір людей. Платять від 8 тисяч гривень. Але можна знайти зарплату й побільше в інших штабах — до 20-24 тисяч”, — розповіла журналіст Наталя.

Тим часом у самих політсилах поки не зізнаються, що вже ведуть агітаційну роботу. У штабі Кличка запевняють, що раз дата виборів не оголошена, то немає про що й говорити.

Однак, в агентствах зовнішньої реклами кажуть, що замовлення на білборди й сітілайти збільшилися на 10—20%.

“Мало того, багато резервують місця під вибори. Якщо зараз білборд на трасі коштує 2,5 тисячі гривень, а в центрі — 7-8 тисяч гривень, то під час передвиборної кампанії все це множимо на коефіцієнт 1,5″, — розповіла керівник рекламного агентства Наталя.

"Спільна справа"



Погода, Новости, загрузка...


Загрузка...



Другие новости по теме:

Имя:*
E-Mail:
Комментарий:
Введите два слова, показанных на изображении: *



Последние новости





Политика

Общество

Экономика

Мир

Культура

Имхо

Станислав Овчаренко. Издание "Свет и Тени"
© 2006 - 2012. Правила
Обратная связь