RSS
27.03.12

«Миколаївський Оглядач» вже писав, що «Приватбанк» пачками друкує «рішення» судів» і залякує своїх «боржників».

І тут нещодавно «Приватбанк» придумав новий «лохотрон». До Вас дзвонять вдень і вночі, і автовідповідач говорить, що ви винні по якійсь карті повернути борг, відсотки і штрафи! Звичайно ні координати, ніяка карта не повідомляється. Але це так і розраховано!

Фокус в тому, що в банку є ваші дані якщо ви колись користувалися їх послугами (зарплатна карта, пенсійна, студентська карта для виплати стипендії, ну і може колись була кредитна карта, але ви вже її погасили і забули). Розсудлива людина звичайно не зверне на це уваги і здогадається, що це черговий «лохотрон», але розраховано це на довірливих і чесних громадян.

І ось чесна і довірлива людина біжить в найближче відділення «Приватбанку», щоб розібратися, а в банку їй говорять, що вона така погана людина, колись не доплатила 4 копійки, або 5 гривень за користування картою або ще крутіше ВИ УЗЯЛИ КРЕДИТНУ КАРТУ!!! І ось їх програма стільки нарахувала! А керівництво банку днями ввело таке правило і підняло за це штрафи і відсотки! І лише довірливі люди, в жаху від страшних слів працівника банку, відразу ж платять і йдуть додому з думкою, що вони легко звільнилися.

ГРОМАДЯНИ! Не бійтеся цих погроз!!! По-перше ви договір не підписували, а значить нічого банку не винні, а те що їх комп'ютер щось налічив, то їх особисті проблеми і вони ніколи не зможуть довести свою правоту. Зробити вони Вам нічого не можуть, а навпаки, якщо правильно зібрати докази, що вони своїми дзвінками погіршили ваше самопочуття, то можна ще й компенсацію з них вибити. Згідно чинному законодавству України людина платить тільки те, що прописане в договорі!!! Тому картковий кредит — це чисте шахрайство!

 

Миколаївський Оглядач

 



Погода, Новости, загрузка...


Загрузка...



Другие новости по теме:

Имя:*
E-Mail:
Комментарий:
Введите два слова, показанных на изображении: *



Последние новости





Политика

Общество

Экономика

Мир

Культура

Имхо

Станислав Овчаренко. Издание "Свет и Тени"
© 2006 - 2012. Правила
Обратная связь