RSS
03.02.12
pravda.com.ua

Медведчук вирішив заробити собі виборчі бали на Еx.uaЦентр Віктора Медведчука "Правова держава" готовий надати необхідну юридичну допомогу особам, постраждалим від ситуації навколо Еx.ua.

Про це йдеться в заяві Медведчука щодо подій навколо Еx.ua.

"Внаслідок непродуманих і сумнівних з правового погляду дій завдано шкоди інтересам мільйонів українських інтернет-користувачів, що представляють соціально активні, зокрема, наймолодші верстви нашого суспільства", - заявляє він.

Медведчук вважає, що логіка боротьби за авторські права будь-якою ціною загрожує встановленням тотального контролю над інтернет-простором, а в такий спосіб - і над приватним життям звичайних громадян.

"Ініціатори цих заходів фактично виступають як обслуга інтересів великого транснаціонального бізнесу, що намагається через посилення санкцій забезпечити собі контроль над глобальним інтернет-простором. При цьому такі дії спричиняють найбільшу шкоду бідним країнам, які поки що не можуть на рівних конкурувати з транснаціональними компаніями у сфері інформаційних технологій", - вважає Медведчук.

Екс-голову адміністрації президента Кучми довиє "вузькість правового фарватеру в мисленні представників силових структур, які роблять заяви про можливість притягнення до відповідальності інтернет-користувачів цього сайту, яких, згідно наявної інформації більш ніж 11 млн".

"В цьому проглядається паралель з історичними фактами щодо кримінального переслідування за читання забороненої літератури та співання націонал-патріотичних пісень", - заявив Медведчук, пропонуючи всім юридичну допомогу своєї фірми.

Як відомо, саме за часів керівництва Медведчука в адміністрації президента Кучми досягла розквіту цензура та темники на телебаченні.

Судячи з появи низки статей в регіональних ЗМІ, Медведчук має намір балотуватися в депутати за мажоритарним округом.


Погода, Новости, загрузка...


Загрузка...



Другие новости по теме:

Имя:*
E-Mail:
Комментарий:
Введите два слова, показанных на изображении: *



Последние новости





Политика

Общество

Экономика

Мир

Культура

Имхо

Станислав Овчаренко. Издание "Свет и Тени"
© 2006 - 2012. Правила
Обратная связь