RSS
28.08.12
tymoshenko.ua

Дочка екс-прем'єр-міністра України Євгенія Тимошенко заявляє, що Європейський суд з прав людини, який сьогодні розпочав слухання справи "Тимошенко проти України", об’єктивно та всебічно розгляне скаргу на незаконність дій українських судів та за результатами цього розгляду ухвалить справедливе рішення. 

"Тут ми сподіваємося знайти справедливість. В українських судах іі більше не існує. Всі суди в Україні зараз знаходяться під повним контролем режиму Януковича, який намагається знищити мою маму", - наголосила Євгенія Тимошенко у Страсбурзі (Франція) перед початком судових слухань. 

На слуханнях у Європейському суді інтереси Юлії Тимошенко захищають Сергій Власенко, Валентина Теличенко та Євгенія Тимошенко. Позицію держави представляє Назар Кульчицький, який зараз надає пояснення щодо скарги Юлії Тимошенко. 

Як відомо, Юлія Тимошенко поскаржилася у Європейський суд з прав людини на порушення статті 3 (нелюдське поводження), статті 5 (незаконний арешт), статті 18 (політичні мотиви переслідування) та статті 8 (право на приватне життя) Європейської конвенції з прав людини під час судового розгляду у суді першої інстанції так званої "газової" справи.

 



Погода, Новости, загрузка...


Загрузка...



Другие новости по теме:

Имя:*
E-Mail:
Комментарий:
Введите два слова, показанных на изображении: *



Последние новости





Политика

Общество

Экономика

Мир

Культура

Имхо

Станислав Овчаренко. Издание "Свет и Тени"
© 2006 - 2012. Правила
Обратная связь