RSS
28.08.12
byut.com.ua

Об’єднана опозиція «Батьківщина» вимагає від влади негайно припинити силові дії проти журналістського колективу харківського видання «Главное». 

«Показові розправи в Україні над багатьма редакціями, над окремими журналістами, у тому числі й із застосуванням брутальної фізичної сили, останнім часом набули масового характеру. З наближенням парламентських виборів тиск на свободу слова посилився, сягнувши драконівського масштабу, і нахабний обшук у кабінетах харківських журналістів цьому зайве свідчення», - зазначають у «Батьківщині».

Об’єднана опозиція сьогоднішній обшук розцінює як один із чергових кроків влади із зачищення інформаційного поля країни від вільного слова і незалежної позиції.

Не викликає сумніву, що у Харківській області, яку місцеві ставленики режиму намагаються з усіх сил перетворити на зразок життя «по-пацанськи», існування опозиційного видання «Главное» було і є для влади серйозним викликом. Саме тому була дана команда заблокувати діяльність інформаційного ресурсу.

Ми вимагаємо від влади негайно прибрати свої лапи від редакції видання «Главное», припинити тиск на свободу слова і забезпечити журналістам як у Харкові, так і у всій країні право на професію, - наполягають в Об’єднаній опозиції, а також закликають українську громадськість дати належну оцінку таким діям влади на виборах 28 жовтня.

 



Погода, Новости, загрузка...


Загрузка...



Другие новости по теме:

Имя:*
E-Mail:
Комментарий:
Введите два слова, показанных на изображении: *



Последние новости





Политика

Общество

Экономика

Мир

Культура

Имхо

Станислав Овчаренко. Издание "Свет и Тени"
© 2006 - 2012. Правила
Обратная связь