RSS
11.08.12

Станіслав Овчаренко

1. Об'єднана Опозиція не має інформаційного противладного супроводу. Адже кожному обізнаному спостерігачеві зрозуміло, що мнимі друзі та "свої" безумці гірші за відвертих ворогів.

Доводиться неодноразово доводити до свідомості - що у нас НЕ політична боротьба, а політична війна з летальними результатами з моменту, коли у нас з'явилися політичні в'язні. Це - вже не демократія, а боротьба з диктатурою - яка невмолимо насувається на українське суспільство. Усі забули (бо маємо через байдужість дуже коротку пам'ять) про вишкіл поліційних сил Білорусії, Росії та України по придушенню народних протестів в Миколаївській області.

Забули?

 

2. Тепер йдемо далі: якщо лідери ОО - у в'язниці, то наступними ОБОВ'ЯЗКОВО будуть кандидати у народні депутати від Об'єднаної Опозиції та їх добровільні помічники. Ними вже тепер займаються ДВІ категорії слідчих від диктатури

- "чесні" журналісти та політологи

- силові органи диктатора.

Вже силами "чесних" вдалося усунути від списку Ульяхіну, тітку Юлії Тимошенко - яка "тушкою" уж точно не буде. Тепер недопобитий Мустафа Найєм заробляє прихільність влади диктатора - вчепившись у сім квартир Тетяни Донець, яка займається нерухомістю.

 

3. Нічого не знаю про Тетяну Донець - висуванку Арсенія Яценюка та "Фронту Змін" (треба не забувати!). Погано те, що її бізнес дуже вразливий для дій силовиків влади Януковича. Але спочатку її "обробляє" журналіст від влади Мустафа Найєм. Якщо не допоможе - за неї візьмуться силовики.

Дружно працюють.

 

4. Час від часу Мустафа Найєм та Соня Кошкіна вдають себе постраждалими від влади - щоб не втрачати довір'я в українському суспільстві. 

Забинотованій голові довіряють більше, ніж розумній.

Як колись скромній шинелі Йосипа Сталіна.

Ще почуємо - як "постраждав" Сергій Лещенко - бо у нього сьогодні - дефіцит страждань від влади, щоб користуватися довірою у протестного народу.

Об'єднана Опозиція даремно висуває тих - кого легко вразити судовим переслідуванням та розгромом бізнесу. Дійсно - не варто було Тетяні Донець самій висуватися - краще було профінансувати людину від опозиції, у якої бізнесу немає - але це вже інше питання...

 

5. Давайте спитаємо себе: ми що хочемо - перемогти диктатуру - чи перемогти на виборах? Адже це - не одне і теж! Якщо хочемо перемогти диктатуру - то зовсім не важливо - чи йде Тетяна Донець чи ще хтось від Об'єднаної Опозиції чи ні - все одно не дадуть перемогти на виборах і сперечатися з мнимии "чесними" взагалі не варто.

Інформаційний супровід ОО повинен думати про силовий захист кандидатів та їх помічників на усіх етапах виборчої камапанії - одночасно пам'ятаючи - ЩО САМЕ нам потрібно насправді.

Ірина Фаріон права: час не домовлятися, а час бити морду. Бо до цього часу б'ють морди нам - а ми жаліємося.

Проблема НЕ в мові, якій хочуть присвятити мітинг 24 серпня, а в існуванні антиуркаїнської диктатури. Де на рахунку і мова і все інше - не менш важливе.

 

6. "Чесним" вдається головне завдання від диктатури: "не так підтримувати владу - як дискредитовувати Об'єднану Опозицію".

При цьому замовчуючи роль тушок, які йдуть по квоті партії регіонів. Замовчують те, що люди Королевської, Кличка, Ляшка, так званого "Демальянсу" - технічні проекти Банкової. Ім важливим є саме стан хаосу в лавах опозиції, деморалізації опозиці.

По цьому пункту "Чесним" та силовикам вже вдається нейтралізувати кандидатів від опозиції одного за другим.

Чим більше впораються "чесні" - тим менше роботи силовикам.

"Українська правда" послідовно дотримується такої лінії обережної дискредитації ОО - щоб і далі вважатися "об'єктивним ЗМІ".

 

На війні як на війні - усілякі маскуючі та обманливі дії - звичайна річ, і нас це не обурює.

Обурює лише накмагання керівництва Об'єднаної Опозиції грати за правилами - коли вже давно ніяких правил не існує з часу скасування Конституці та неодноразового "розводу кошенят" від опозиції. 

Ігри давно закінчилися - тому треба пам'ятати - ДЕ нинішні народні депутати від ОО опиняться після 28 жовтня.                   



Погода, Новости, загрузка...


Загрузка...



Другие новости по теме:

Имя:*
E-Mail:
Комментарий:
Введите два слова, показанных на изображении: *



Последние новости





Политика

Общество

Экономика

Мир

Культура

Имхо

Станислав Овчаренко. Издание "Свет и Тени"
© 2006 - 2012. Правила
Обратная связь