RSS
06.05.12

Депутат-регіонал Лисянської райради Євгеній Головніч 30 квітня в центрі селища на зупинці таксі біля автостанції побив таксиста однієї з лисянських фірм Валентина Кальченка, пише Про головне.

Таксист близько сьомої вечора заступив на зміну. Доки не було клієнтів, чоловік вирішив з викруткою подлубатись під капотом своєї «шістки». Спочатку він навіть не помітив, як до його автівки під’їхала срібляста «Тойота» районного депутата-регіонала.

Народний обранець, ледве вийшовши з машини, обклав таксиста матюками. Мовляв, він навчить його «правильно» їздити. А тоді, не довго думаючи, вдарив кулаком в обличчя. Таксист від несподіваного сильного удару мало не впав на асфальт. Віддубасивши хлопця, регіонал спокійно сів в машину і поїхав, а Валентин відправився в місцевий райвідділ міліції писати заяву і знімати побої.

«В мене дуже крутилась голова, нудило, а око заплило кривавим синцем, – розповів  Валентин Кальченко. – Але в міліції знайомі хлопці… казали, що писати заяву немає жодного сенсу, бо зараз така «політична обстановка»… однак я наполіг на своєму. Ну і що, що він депутат від Партії регіонів, то хіба йому можна бити людей?»

У міліції факт бійки підтверджують. Як прокоментував начальник обласного УМВС Валерій Дерновий, зараз триває судово-медична експертиза по встановленню ступеня тяжкості нанесених побоїв, по закінченню якої буде прийнято відповідне рішення чи то про порушення кримінальної справи, чи про відмову.

Утім, як стало відомо, регіонал зробив хід конем і подав зустрічну заяву про те, що таксист сам на нього напав з викруткою.

«Сцену побиття бачило кілька десятків людей, які готові дати свідчення. Більше того, наступного дня Головніч викликав до себе мого брата-близнюка, який працює в його фірмі, і сказав, що якщо я не заберу заяву, він його звільнить. Зараз брат влаштовується на іншу роботу», — розповів Кальченко.

Таксист, враховуючи «принциповість» наших правоохоронних органів, не дуже сподівається на об’єктивність слідства, однак вважає, що громадська увага і розголос – обов’язкова умова його самозахисту від свавілля регіонала.



Погода, Новости, загрузка...


Загрузка...



Другие новости по теме:

Имя:*
E-Mail:
Комментарий:
Введите два слова, показанных на изображении: *



Последние новости





Политика

Общество

Экономика

Мир

Культура

Имхо

Станислав Овчаренко. Издание "Свет и Тени"
© 2006 - 2012. Правила
Обратная связь