RSS
06.05.12

Голова селища Лиманське Роздільнянського району Одеської області побив депутата за те, що останній вирішив зібрати людей на акцію протесту проти чергового підвищення тарифів, пише Думська.

Відповідно до повідомлення Комітета виборців України, голова Лиманської селищної ради, відставний військовий Володимир Устенко дізнався про заплановану акцію під час відпочинку в одному з місцевих ресторанів. Кинувши все, він сів в машину і попрямував до депутата. При зустрічі з організатором зборів, безпартійним депутатом Олександром Критиченком, селищний голова спочатку почав кричати на депутата, після чого кілька разів вдарив. Потім, вже лежачого, бив ногами і продовжував це робити доти, поки з двору не вибіг син потерпілого і ударом лопати не зупинив Устенка.

У важкому стані, з відбитими нирками, зламаними ребрами, розірваним сечовим міхуром і інсультом, Олександр Критиченко був госпіталізований до обласної лікарні, де проходить лікування.

Для Володимира Устенка бійка обернулася пошкодженими шийними хребцями, і в даний момент він знаходиться в Одеському військовому госпіталі.

У 2010 році колишнього військового Володимира Устенка на виборах до селищної ради підтримала Партія Регіонів.



Погода, Новости, загрузка...


Загрузка...



Другие новости по теме:

Имя:*
E-Mail:
Комментарий:
Введите два слова, показанных на изображении: *



Последние новости





Политика

Общество

Экономика

Мир

Культура

Имхо

Станислав Овчаренко. Издание "Свет и Тени"
© 2006 - 2012. Правила
Обратная связь