RSS
16.03.12
korrespondent.net

 Компанія Universal Pictures анонсувала дату прем'єри 3D-версії першої частини знаменитого науково-фантастичного блокбастера Стівена Спілберга Парк Юрського періоду - картина вийде в прокат 19 липня 2013 року.

 

Про це повідомляє сайт Deadline.

 

Про те, що Спілберг (Steven Spielberg) переведе першу частину Парку Юрського періоду (Jurassic Park) в тривимірну графіку, стало відомо в деекабре 2011 року. При цьому режисер фільмів Щелепи, Врятувати рядового Райана і пригодницьких стрічок про Індіану Джонса заявив, що перша картина з трилогії Парків 1993 року - єдина з його робіт, яку йому цікаво перевести в 3D.

 

Слід зазначити, що за останній час в такому ж форматі вже були перевипущена кілька відомих картин, що вийшли раніше. Зокрема, 3D-версія стрічки Зоряні війни: Епізод 1 - Прихована загроза і мультфільму Король Лев.

 

Фільм Парк Юрського періоду вийшов в прокат в червні 1993 року і, за даними сайту BoxOfficeMojo, зібрав у прокаті понад $ 914 млн при бюджеті в $ 63 млн. Передбачається, що після перевидання в 3D-форматі збори стрічки перевищать $ 1 млрд. Парк Юрського періоду стане першою роботою Спілберга, що досягла такого результату.

 

За першим Парком Юрського періоду пішли два сиквела - в 1997 і 2001 роках. У створенні третьої стрічки Спілберг брав участь тільки в якості продюсера.



Погода, Новости, загрузка...


Загрузка...



Другие новости по теме:

Имя:*
E-Mail:
Комментарий:
Введите два слова, показанных на изображении: *



Последние новости





Политика

Общество

Экономика

Мир

Культура

Имхо

Станислав Овчаренко. Издание "Свет и Тени"
© 2006 - 2012. Правила
Обратная связь