RSS
14.03.12
korrespondent.net

 У НАТО вважають, що судові процеси над колишніми чиновниками в Україну негативно вплинули на виконання країною зобов'язань перед альянсом.

 

Про це сказав заступник голови парламентської асамблеї НАТО Ассен Агов на засіданні міжпарламентської ради Україна - НАТО.

 

За його словами, офіційні представники НАТО та країни-члени альянсу висловили стурбованість щодо деяких політичних подій в Україні.

 

Агов підкреслив, що вони вважають за необхідне, щоб відносини з партнерами стосувалися не тільки військової сфери та безпеки, а також цінностей, які підтримуються партнерами.

 

"І в цьому відношенні оцінка виконання ПДЧ (план дій щодо членства в НАТО) України за 2011 рік викликає стурбованість щодо того, що прогрес в деяких сферах буде повернений назад. Справу проти екс-прем'єра Тимошенко розглядалося особливо як сфера, яка турбує", - сказав він.

 

При цьому заступник голови асамблеї підкреслив, що країни-члени НАТО стурбовані появою певних політичних тенденцій в Україні, зокрема по покаранню політичних осіб, а також свободи засобів масової інформації.

 

Він підкреслив, що НАТО стурбоване тим, що українська сторона не вживає заходів і не реагує на ситуацію зі станом здоров'я колишнього прем'єр-міністра, лідера партії Батьківщина Юлії Тимошенко та екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка.

 

Як повідомлялося, раніше в НАТО заяівілі про намір врахувати суд над Тимошенко при оцінці виконання програми співробітництва України - НАТО за 2011 рік.



Погода, Новости, загрузка...


Загрузка...



Другие новости по теме:

Имя:*
E-Mail:
Комментарий:
Введите два слова, показанных на изображении: *



Последние новости





Политика

Общество

Экономика

Мир

Культура

Имхо

Станислав Овчаренко. Издание "Свет и Тени"
© 2006 - 2012. Правила
Обратная связь