RSS
15.02.12

В Україні почалося полювання на чиновників?
У Запоріжжі 14 лютого вранці скоєно напад на начальника управління Державного комітету по земельних ресурсах Запоріжжя та Запорізької області Олега Цвіркуна, повідомили джерела в ГУ МВС Запорізької області, — пише Обком.

Як відзначають джерела, О.Цвіркун отримав ножове поранення від невідомих в Шевченківському районі Запоріжжя. За фактом нападу на О.Цвіркуна порушено кримінальну справу за ст.115 (замах на вбивство) і ст.15 КК України.

Того ж таки дня в Харкові на заступника начальника управління у справах громадянства, імміграції та реєстрації фізичних осіб ГУ МВС України в Харківській області Геннадія Вітера напали невідомі і поранили його ножем, — повідомляє «SQ. Г.Вітер був доставлений в лікарню. Як повідомив «SQ» родич потерпілого, зараз Г.Вітер знаходиться в реанімації, його стан лікарі оцінюють як важкий. У чоловіка — поранення в області легені, шлунка і серця.

Як повідомив офіційний сайт Головного управління МВС України в Харківській області, прокуратура Харкова порушила кримінальну справу за ст. 348 КК України (посягання на життя співробітника правоохоронних органів).

"Політклуб"


Погода, Новости, загрузка...


Загрузка...



Другие новости по теме:

Имя:*
E-Mail:
Комментарий:
Введите два слова, показанных на изображении: *



Последние новости





Политика

Общество

Экономика

Мир

Культура

Имхо

Станислав Овчаренко. Издание "Свет и Тени"
© 2006 - 2012. Правила
Обратная связь